Content marketing

Het creëren van de juiste content is niet eenvoudig. Want hoe bereikt u de juiste doelgroep en wat is het juiste kanaal om uw content te verspreiden? Onze contentspecialisten kunnen op strategisch niveau met u meedenken. Wilt u de content van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Dan brainstormen we graag met je mee!

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis content marketing check

Krijg inzicht in de kansen van content marketing voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis content marketing check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Content marketing

Content marketing: waarom is het belangrijk?

Onder content marketing verstaan we het creëren en verspreiden van interessante en vooral relevante content die waarde toevoegt voor de bezoeker. Het doel is om (potentiële) klanten aan te trekken en aan uw bedrijf te binden. Vanuit een contentstrategie wordt unieke content gecreëerd om dit doel te bereiken. Bij content creatie kun je denken aan creatieve content, SEO teksten, blogs, case studies en whitepapers, maar ook PR berichten, social media posts en e-mails.

Wanneer content zowel relevant als boeiend is, laat je zien dat de klant centraal staat. Zo werkt u aan een goede relatie met nieuwe en bestaande klanten en bereikt u een hoge waardering. Deze waardering zal uiteindelijk leiden tot meer conversies.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Onze contentspecialisten maken content voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zij kunnen de missie, visie, normen en waarden van uw organisatie vertalen naar goede content voor uw website, webshop of andere (social) mediakanalen. Zij begeleiden uw (potentiële) klanten door de gehele customer journey.

Als u niet zo goed weet waar u moet beginnen met het creëren van passende content, nemen wij u graag het werk uit handen. Nadat we een brainstormsessie hebben gehouden en de huidige 'content' situatie in kaart hebben gebracht, stellen we een plan op waarmee we na goedkeuring aan de slag gaan. Vervolgens zijn er verschillende vormen van content die we voor uw bedrijf kunnen maken.

Contentstrategie

Een contentstrategie is een strategisch plan dat duidelijk maakt wat we willen optimaliseren, wanneer we dat gaan doen en welke middelen daarvoor nodig zijn. Door doelen te stellen, kunnen we samen op een ordelijke manier werken aan waardevolle content op verschillende kanalen. Wat voor soort content onze specialisten ook voor uw bedrijf creëren, u kunt er zeker van zijn dat het voor de gewenste resultaten zal zorgen.

SEO content

SEO staat voor Search Engine Optimization. Hieronder vallen alle technieken die website pagina's optimaliseren zodat ze hoger scoren in zoekmachines (Google). Omdat onze specialisten weten hoe ze de best mogelijke teksten moeten schrijven, zal uw website hoger scoren in de zoekmachine en meer bezoekers converteren. Onze specialisten schrijven bijvoorbeeld SEO content voor productpagina's, categoriepagina's en nieuwe artikelen.

Creative content

Naast het schrijven van teksten die ranken in de zoekmachines, schrijven onze contentspecialisten ook creatieve teksten die uw doelgroep inspireren en uw (potentiële) klanten kennis laten maken met uw merk. Deze creatieve content vertelt het verhaal van uw bedrijf en laat zien wat u uniek maakt. Met creatieve copywriting creëren we een vorm van branded content. Het doel van deze content is niet zozeer directe verkoop, maar meer het overbrengen van de boodschap, visie en het verhaal van je merk. Zo leren (potentiële) klanten je bedrijf beter kennen en ontwikkelen ze een positieve merkattitude. En dat is veel waard!

Social media

Social media marketing is de laatste jaren belangrijk geworden, dus het plaatsen van relevante content op het social media kanaal van uw organisatie kan echt niet ontbreken. Wij begrijpen dat het lastig is om de verschillende kanalen consequent bij te houden, daarom nemen wij dit graag uit handen. Nadat u al uw wensen en behoeften heeft gedeeld, plaatsen wij, na goedkeuring, de content voor u. Wij plaatsen content op Facebook, Instagram en LinkedIn.

PR

Als u uw bedrijf of een (nieuw) product beter in de markt wilt zetten, kan PR uitkomst bieden. PR brengt uw bedrijf op een betrouwbare en geloofwaardige manier in het nieuws en zorgt voor naamsbekendheid. Bovendien kan PR u een autoriteitspositie geven in uw branche. In dat geval nemen de media contact met u op wanneer ze iemand nodig hebben die informatie kan verstrekken over een onderwerp waar u veel over weet. Onze contentspecialisten zorgen voor passende PR voor uw bedrijf en pitchen de PR-berichten aan een groot netwerk van journalisten van relevante media. Met PR genereren we de publiciteit die uw bedrijf of uw product verdient.

E-mailmarketing

E-mailmarketing is een krachtige, directe marketingtool waarmee u uw doelgroep op een unieke manier kunt bereiken. Om op te vallen tussen de tientallen e-mails die we dagelijks ontvangen, is een sterke e-mailmarketingstrategie een belangrijke basis. Met e-mailmarketing kunt u nieuwe klanten werven, relaties met bestaande klanten verbeteren en (herhaal)aankopen stimuleren. Onze contentspecialisten zorgen ervoor dat de e-mails gevuld worden met creatieve en boeiende content die uw doelgroep inspireert.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."