B2B optimalisatie

Een succesvolle business-to-business (B2B) campagne vereist een specifieke aanpak. De markt is vaak kleiner, alleen de totale waarde van de order is doorgaans veel hoger dan in de consumentenmarkt. Daardoor is er een ander en langer besluitvormingsproces.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis B2B check

Krijg inzicht in de kansen van B2B voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis B2B check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Business-to-business

Business-to-business: waarom is het belangrijk?

Business-to-business marketing is de verkoop van een dienst of product van het ene bedrijf aan het andere. Bij business-to-business marketing is de markt vaak kleiner, maar de totale waarde is vaak hoger. Daardoor is er een ander en langer besluitvormingsproces. Bovendien gaat het bij B2B-marketing vaak om online leadgeneratie en bij B2C meestal om het genereren van directe verkoop.

Het is daarom erg belangrijk om een duidelijke B2B-strategie te hebben. Hiermee bent u de huidige markt een stap voor en kunt u kansen benutten die u misschien nog niet eerder had gezien.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Bij het opstellen van een B2B-strategie kijken we naar trends en ontwikkelingen die binnen de markt spelen. Maar we houden ook rekening met de marktgrootte, de concurrentie, de bestaande spelers en het product- en/of dienstenaanbod. We bepalen waar de kansen voor uw bedrijf liggen, welke middelen nodig zijn om de kansen te benutten en welke van onze diensten we kunnen inzetten om op deze kansen in te spelen.-

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."