Conversie optimalisatie (CRO)

Misschien haalt u te weinig rendement uit uw website omdat bezoekers te weinig of te vaak converteren. Heeft u het gevoel dat het beter kan? Dan kunnen wij u helpen met conversie optimalisatie.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis CRO check

Krijg inzicht in de kansen van CRO voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis conversie optimalisatie (CRO) check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Conversie optimalisatie (CRO)

Conversie optimalisatie: waarom is het belangrijk?

Een conversie is een specifieke actie op uw website die uw bedrijf iets oplevert. Met conversie optimalisatie verbeteren we de kans, frequentie en het aantal keren dat een bezoeker converteert op uw website. Denk bijvoorbeeld aan inschrijvingen, bestellingen of het aantal contactaanvragen.

Bij conversieoptimalisatie gaat het vaak om een percentage: het percentage bezoekers dat converteert. Daarom wordt conversieoptimalisatie vaak CRO genoemd, wat staat voor Conversion Rate Optimization. Hierbij richten we ons op het verbeteren van het conversiepercentage van een website, het verkrijgen van meer leads of een ander conversiedoel uit hetzelfde aantal bezoekers.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

In het optimalisatieproces analyseren we tekst, inhoud, call-to-action knoppen, afbeeldingen en de totale webpagina's om tot verbeteringshypothesen te komen. Hierbij testen we hoe we de website-elementen het beste kunnen positioneren voor een maximale positieve invloed op het gedrag van bezoekers. Dit doen we in elke fase van het oriëntatie- en koopproces. Hierbij is het belangrijk om te testen en te verifiëren, zodat willekeurige resultaten kunnen worden uitgesloten en we alleen voor het beste resultaat gaan.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."