Digitale marketingstrategie

Wij hebben een methode ontwikkeld waarmee wij bedrijven helpen om op gestructureerde wijze continu door te groeien. Wij noemen dit fde Groeimethode, en het is een zelf ontwikkeld proces dat de groei van uw bedrijf blijft stimuleren.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis marketing strategie

Krijg inzicht in de kansen van digitale marketingstrategie voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis digitale marketingstrategie check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Digital Marketing Strategie

Digital Marketing Strategie: waarom is het belangrijk?

Onze Groeimethode helpt uw organisatie bij het formuleren en uitvoeren van een goede visie op online marketing en sales. Wij hebben tools en hulpmiddelen ontwikkeld die u dwingen na te denken over uw huidige propositie en marketingkanalen. De huidige marketingkanalen worden geanalyseerd en potentiële nieuwe goudmijnen worden bedacht. Dit is een creatief proces.

Vanuit de resulterende visie creëren we een strijdplan voor uw organisatie. Aan de hand van onze Groeimethode agenda plannen we vervolgens alle acties die nodig zijn om de geformuleerde visie uit te voeren. Systematisch en volgens een vast proces. Dit vereist samenwerking. Wij nemen de zwaardere strategische actiepunten voor onze rekening, maar ook kleinere taken kunt u intern oppakken. Uiteraard altijd in overleg met u en uw team. Groei moet een gewoonte zijn en een tweede natuur voor uw organisatie.

Groei is belangrijk omdat u daardoor meer omzet en meer winst kunt maken. De winst die je maakt kun je investeren in onder andere beter personeel, en je kunt meer potentiële klanten bereiken door meer marketinguitgaven.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

We beginnen een groeitraject altijd door eerst te begrijpen waar je nu staat. We analyseren uw huidige (online) marketing en/of sales activiteiten. Samen met u kijken we welke activiteiten u al goed doet en welke activiteiten voor verbetering vatbaar zijn. Het is zonde als u goede activiteiten stopzet. Dit moet te allen tijde voorkomen worden. Door uw huidige situatie goed te analyseren kunt u dit voorkomen en de kersen uit de taart van uw huidige campagnes halen.

Low hanging fruit

Zodra uw huidige (online) marketingkanalen zijn geanalyseerd, kunnen we al beginnen met de eerste verbeteringen. De actiepunten uit de eerste analyses worden omgezet in een uitvoerbaar plan. Het proces voor continue verbetering zetten we voor je op in onze Groeimethode agenda. Groei moet immers een gewoonte (habit) worden. Door te beginnen met het optimaliseren van bestaande kanalen kunt u met een relatief lage investering direct verbeteringen aanbrengen. Wij noemen dit laaghangend fruit.

Brand Identity

De eerste optimalisaties in uw lopende kanalen zijn doorgevoerd en nu is het tijd om uw hersenen aan het werk te zetten. Wat is uw corporate story? Zijn uw USP's onderscheidend genoeg ten opzichte van uw concurrenten? Passen uw missie, visie en kernwaarden eigenlijk wel bij uw huidige propositie? Door u de juiste vragen te stellen en u in een bepaalde richting te laten denken, nemen we uw Brand Identity onder de loep. Wij zien dat ondernemers vaak het antwoord al weten, maar zichzelf niet de juiste vragen hebben gesteld.

Marketing vs. Branding

Vervolgens kijken we naar uw huidige website. Uw website is vandaag de dag een essentieel onderdeel van uw branding. Marketing is als iemand mee uit vragen. Branding is waarom ze JA zeggen. We kunnen zoveel verkeer en bezoekers naar uw website genereren. Als u uw verhaal niet goed verkoopt, gaan uw bezoekers zaken doen met uw concurrenten. Wij analyseren uw website op tientallen onderdelen. Van overtuigende technieken tot mobiele bruikbaarheid. Van mooie graphics tot messcherpe call to actions.

Out of the ideeënbox

Op deze manier. Uw huidige marketingkanalen zijn geoptimaliseerd. Uw merkidentiteit is naar een hoger niveau getild en uw website overtuigt uw bezoekers om zaken met u te doen. Nu is het tijd om op te schalen. Het is tijd om te brainstormen hoe we uw bedrijf nog sneller kunnen laten groeien. Alle kennis die we in de loop der jaren hebben vergaard en de strategieën die we daarbij hebben gebruikt, liggen opgeslagen in onze ideeënbus.

In strategische brainstormsessies zorgen we voor groeimogelijkheden en verbeteringen voor uw organisatie. Dit gaat verder dan alleen online marketing. We kunnen uw hele organisatie naar een hoger niveau tillen en gericht maken op groei. Wij noemen dit out-of-the-idee denken.

Groeimethode agenda

Uitvoering, uitvoering, uitvoering. Ideeën zijn leuk, maar zijn niets waard als je ze niet uitvoert. Om de geformuleerde ideeën uit te voeren, hebben wij een planningstool ontwikkeld om de uitvoering te stroomlijnen. Natuurlijk zorgen wij ook voor de handen om de bedachte strategieën uit te voeren. Maar in overleg met u worden de acties ook door uw organisatie uitgevoerd. Wij zijn uw groeipartner en daar hoort samenwerking bij.

De agenda van de Groeimethode helpt je om gewoonten en ritmes aan te houden, zodat groeien ineens een continu proces is. Als je dit groeiritme eenmaal doorhebt, blijkt het allemaal niet zo moeilijk te zijn.

Omnichannel denken

Omnichannel is de geëvolueerde versie van multichannel. Bij omnichannel ligt de nadruk op de volledige klantervaring. Welk kanaal de klant ook gebruikt, de klantanalyses worden afgestemd op alle kanalen. De merkervaringen in de verschillende kanalen zijn volledig op elkaar afgestemd en de analyse van de klant stopt niet bij de winkeldeur of bij het verlaten van de website.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."