E-commerce strategie

Heb je een prachtige webshop, maar vallen de bezoekersaantallen tegen? Of zijn de bezoekersaantallen goed, maar vallen de conversies en verkopen tegen? Met een e-commerce strategie helpen wij u uw webshop te verbeteren.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis e-commerce check

Krijg inzicht in de kansen van e-commerce voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis  e-commerce check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

E-commerce strategie

E-commerce strategie: waarom is het belangrijk?

Een goed werkende webwinkel is één ding, maar omzet genereren is een belangrijke volgende stap. Er is online zoveel keuze voor consumenten. Waarom zouden potentiële klanten dan voor u moeten kiezen? Met een sterke e-commerce strategie kunt u antwoorden vinden op die vraag.

Met een e-commerce strategie nemen we uw belangrijkste online onderdelen onder de loep. Is het design van uw webwinkel aantrekkelijk? Is hij gebruiksvriendelijk? Bent u online vindbaar? We leggen dit vast in de strategie en maken een plan dat we vervolgens kunnen uitvoeren.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Om een e-commerce strategie uit te stippelen, kijken we eerst naar uw bedrijfsdoelstellingen. Zijn ze specifiek, haalbaar en meetbaar genoeg? Vervolgens kijken we hoe we u kunnen helpen deze doelen te bereiken.

We kijken of uw webshop conversietechnisch in orde is. Zo niet, dan geven we doorlopend advies over hoe het beter kan. Vervolgens analyseren we uw huidige online kanalen zodat we weten hoe deze presteren. Misschien zijn er ook online kanalen die u nog onbenut laat.

Op basis van de e-commerce strategie kunnen we campagnes opzetten en blijven optimaliseren. Maandelijks of wekelijks rapporteren wij u over de voortgang.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."