Growth hacking

Growth hacking is de manier om met minimale middelen je bedrijf te laten groeien. Groei staat centraal bij Brandfirm en het is onze passie om optimale groeimethoden te bedenken. Growth hacking is mogelijk voor elk bedrijf, als je maar bereid bent om te experimenteren.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis growth hacking check

Krijg inzicht in de kansen van growth hacking voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis growth hacking check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Growth hacking

Growth hacking: waarom is het belangrijk?

Growth hacking is een nieuw vakgebied dat marketing, data en technologie combineert. Door experimenten te doen wordt groei bereikt. Bij growth hacking denken we out-of-the-box en passen we eerder gevonden inzichten toe. Er is een breed scala aan activiteiten die we uitvoeren binnen het growth hacking proces. De gemene delers hierin zijn marketing, psychologie, data, experimenteren, technologie, tools en automatisering.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Bij Brandocean geven we waardeproposities vorm, identificeren we interessante doelgroepen en experimenteren we om te groeien binnen bewezen kaders. Samen met u werken we aan de gewenste resultaten. Groei is een experiment waarbij je steeds weer nieuwe methoden kunt testen en optimaliseren. Werkt een strategie niet? Dan stoppen we de test. Werkt een strategie wel? Dan schalen we op.

Door samen te werken met onze specialisten en onze kennis en ervaring te bundelen, zorgen we voor groei in het growth hacking proces. Dit doen we door onze diensten zoals contentmarketing, online leadgeneratie, zoekmachine adverteren en zoekmachine optimalisatie te combineren en in te zetten waar nodig.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."