Leadgeneratie

De meeste bedrijven willen zoveel mogelijk klanten kunnen bedienen. Met onze leadgeneratiemethode helpen wij u daarbij. Wij gebruiken verschillende kanalen om leads voor uw bedrijf te genereren en deze af te leveren aan uw verkoopafdeling.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis leadgeneratie check

Krijg inzicht in de kansen van leads voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis leadgeneratie check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Leadgeneratie

Leadgeneratie: waarom is het belangrijk?

Leadgeneratie is een online marketingtechniek waarbij u een potentiële klant of lead naar uw website wilt lokken om vervolgens zijn/haar gegevens te krijgen. Het gaat erom interesse te wekken en die interesse om te zetten in een actie. Dit is vooral interessant voor B2B organisaties.

Een voorbeeld van leadgeneratie is om mensen via SEO-content naar je website te krijgen om ze daar een whitepaper te laten downloaden. Ook kunnen ze op de website een contactformulier invullen voor een (gratis) offerte of (vrijblijvend) klantgesprek. De gegevens van deze leads kun je vervolgens gebruiken om er klanten van te maken. Wat precies een lead is, verschilt altijd per type campagne.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Voor online leadgeneratie zoeken we naar effectieve manieren om uw bedrijf interessant te maken voor potentiële klanten. We gebruiken verschillende kanalen om leads te genereren, het aantal leads te verhogen en ze af te leveren aan de verkoopafdeling. Dit zorgt voor meer traffic, leads en sales.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."