Online adverteren

Door de opkomst van online media, specifieke targeting en data-analyse wordt het steeds eenvoudiger om uw doelgroepen te bereiken. Inzicht in de mogelijkheden? Laat ons een advertising check doen.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis online adverteren check

Krijg inzicht in de kansen van online adverteren voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis online adverteren check van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Online adverteren

Online adverteren: waarom is het belangrijk?

Online reclame, is het zichtbaar maken van een bedrijf door het kopen van online advertentieruimte. Online reclame heeft een aantal voordelen ten opzichte van offline reclame. Dankzij het real-time karakter van online kunnen we tijd-, plaats- en contextgebonden advertentieruimte kopen. Bovendien kunt u met online adverteren specifieke doelgroepen bereiken via kanalen als Google Ads, Google Shopping, Facebook, LinkedIn of Microsoft Ads.

Ook kunnen we de resultaten van deze manier van adverteren beter meten. Deze voordelen zorgen voor betere resultaten tegen lagere kosten in vergelijking met offline adverteren. Door online te adverteren zorgt u ervoor dat potentiële klanten eerder in aanraking komen met uw product of dienst.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Als multidisciplinaire online marketing specialist kenmerken wij ons door sterke strategieën, een proactieve aanpak en zijn wij een resultaatgericht team. De focus in onze dienstverlening ligt op de groei van uw bedrijf.

Het veranderende medialandschap van online reclame

Bijna alle traditionele media (zoals Out of Home, TV en radio) worden momenteel gedigitaliseerd. Tegelijkertijd worden kanalen als Search, Display en Social media steeds slimmer. Beide trends maken het voor adverteerders beter mogelijk omnichannelcampagnes te voeren.

Wat is ons advertentieproces?

Met online adverteren werken we in sprints. Dit houdt in dat iedere fase van online adverteren een begin en eind kent, maar gedurende de fase kennen we een grote mate van flexibiliteit. Het realiseren van een online advertentie campagne is namelijk geen rigide proces. Er moet ruimte zijn voor het neerzetten van een goede fundering. Voor het opzetten van de campagnes streven we naar een doorlooptijd van een maand. De doorlopende optimalisaties starten we de maand daarop.

Online strategie

Samen stellen we een winnende online marketingstrategie samen. Op basis van data en de kennis van uw bedrijf geven we optimale invulling. De accountmanager start met een kick-off waarin de doelen, wensen en activiteiten van online advertising worden besproken.

Opzetten en lanceren van advertenties

Het is belangrijk om te beseffen dat een advertentiecampagne tijd nodig heeft om gegevens te verzamelen. Door in de eerste maand de juiste basis te leggen, zorgen we ervoor dat we doorlopende optimalisatie gericht op groei goed kunnen uitvoeren. We gaan voor zoveel mogelijk winstgevende campagnes tegen zo laag mogelijke kosten.

Voortdurende optimalisaties

Tijdens lopende optimalisaties monitoren en rapporteren wij alle uitgevoerde werkzaamheden en resultaten. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er gebeurt.

Evaluatie en vervolgafspraken

Tijdens de evaluatie vieren we successen en bouwen we daarop voort. In deze fase vragen we ons af of we de doelen hebben bereikt, evalueren we de resultaten en bespreken we een nieuw schema.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."