Public Relations (PR)

Wilt u met uw bedrijf in het nieuws komen en naamsbekendheid opbouwen? Of wilt u een autoriteitspositie verwerven? Met PR genereren we de publiciteit die uw bedrijf of uw product verdient.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis PR check

Krijg inzicht in de kansen van PR voor uw bedrijf.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis PR-check van uw huidige site prestaties.  Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Public Relations (PR)

Public Relations (PR): waarom is het belangrijk?

Wilt u uw bedrijf of een (nieuw) product beter in de markt zetten? Dan weet je dat het even kan duren om naamsbekendheid op te bouwen. Je kunt adverteren, maar dit is duidelijk een reclame.

PR is anders dan advertenties; het is een manier om van binnenuit bekendheid te krijgen. Goede PR wordt niet gezien als een advertentie, maar als een interessant nieuwsartikel. Dit creëert geloofwaardigheid voor uw bedrijf of uw product. De waarde van gratis publiciteit via PR is dus niet te onderschatten! Bovendien zijn journalisten in het snelle medialandschap altijd op zoek naar het volgende verhaal waarmee ze kunnen scoren. Wij bezorgen hen dat verhaal.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Niet elk feit is nieuwswaardig. Daarom gaan onze contentspecialisten met u in gesprek tijdens een stevige brainstormsessie. We bespreken het verhaal van uw bedrijf, wat u zo bijzonder maakt en waar uw medewerkers tijdens de koffiepauze over praten. Zo gaan we op zoek naar onderwerpen met nieuwswaarde. Dit onderwerp kan worden uitgewerkt met informatie die beschikbaar is of we doen een enquête onder 1000 Nederlanders.

Dus ons proces begint met een goede brainstormsessie. Zodra we een interessante, creatieve invalshoek hebben gevonden, schrijven we het persbericht. Dit persbericht delen we met journalisten van relevante media. We hebben een uitgebreid netwerk van journalisten van grote (online en offline) media, maar ook journalisten van regionale en vakmedia. Nadat we het persbericht bij de juiste media hebben afgeleverd, monitoren we de resultaten van de campagne. Uiteraard houden wij u voortdurend op de hoogte van de resultaten en evalueren wij deze.

PR in de contentstrategie

Gaat u mee brainstormen over PR? Dan kijken we niet alleen naar de kansen op het gebied van PR, maar ook naar de groeikansen voor jouw bedrijf op andere gebieden van contentmarketing. We brengen de hele content marketing funnel voor uw bedrijf in kaart, omdat we geloven dat alle aspecten aandacht nodig hebben als we optimale resultaten willen behalen. Samen met u kijken we welke fases van de funnel sterk zijn ingericht en in welke fases nog kansen liggen. Zo weten we aan het eind van de brainstorm of PR de juiste tool is voor jouw bedrijf, of dat we ons (ook) moeten richten op bijvoorbeeld SEO-content, creatieve content, e-mailmarketing of social media marketing.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."