Zoekmachine optimalisatie

Wij gebruiken zoekmachine optimalisatie (SEO) als een online marketing kanaal om onze klanten te helpen groeien. Het doel van SEO is het verhogen van de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers van een website via de organische zoekresultaten van zoekmachines zoals Google. Zoekmachine optimalisatie is een van de diensten die wij aanbieden als onderdeel van een complete online groeistrategie voor uw bedrijf.

User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating
Wij krijgen een 5.0 op Google

Gratis SEO check

Krijg inzicht in de kansen van SEO voor je organisatie.
Bedankt! We hebben uw bericht ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oeps! Er ging iets mis bij het verzenden van het formulier.

Wat kan jij van ons verwachten?

Een uitgebreide gratis zoekmachine optimalisatie van uw huidige site prestaties. Geen standaardmethode, maar een strategie op maat voor uw bedrijf.
Tweewekelijkse gesprekken en maandelijkse rapportage van resultaten en kansen. Structuur in samenwerking, waarbij focus en doelen duidelijk zijn.
Hoge kwaliteit SEO diensten van experts die voortdurend streven naar verbetering. Vriendelijke, snelle en proactieve communicatie die nuttig is.
Sterke focus op de groei van uw bedrijf en niet alleen op individuele online marketing kanalen. Kortom: wij zijn de online digitale marketingafdeling van uw bedrijf.
Dashboard mockup
Brandocean Logotype Black

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie: waarom is het belangrijk?

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is het optimaliseren van een website om hoger te scoren in de "gratis" zoekresultaten van Google. Het doel van SEO is de kwantiteit en kwaliteit van de bezoekers van een website te verhogen via organische zoekresultaten.

Om uw concurrenten te verslaan, moet u ervoor zorgen dat uw bedrijf gelijke tred houdt met de ontwikkelingen in de zoekmachines. Wij kunnen u daarbij helpen.

Hoe ziet de samenwerking met ons eruit?

Voor een succesvolle campagne is het belangrijk dat we u leren kennen. In een uitgebreide kick-off krijgen we inzicht in uw bedrijf, klanten, leveranciers en branche. Door deze inzichten te combineren met onze kennis van zoekmachine optimalisatie ontstaat een ideale samenwerking.

Elke SEO-campagne is maatwerk. Daarom maakt de SEO-strategie altijd deel uit van onze Groeimethode. Op basis van de huidige situatie van uw bedrijf gaan we dan aan de slag met de volgende analyses:

Zoekwoordenonderzoek

We gebruiken zoekwoordenonderzoek om erachter te komen op welke zoekwoorden uw potentiële klanten zoeken bij het zoeken naar diensten of producten. Zo komen we er ook achter of de inhoud van uw website aansluit bij het zoekgedrag van uw doelgroep.

Technische optimalisatie

We brengen in kaart of Google de website goed kan lezen (crawlen) en indexeren. Door technische SEO in te zetten zorgen we dat jouw website of webshop een sterke basis heeft.

On-page optimalisatie

Bij on-page SEO onderzoeken we of de pagina's van uw website of webshop goed zijn ingericht volgens de richtlijnen van Google. Ook kijken we of de doelen op de pagina's duidelijk zijn.

Off-page optimalisatie

Met off-page SEO brengen we de online reputatie van uw bedrijf en diensten in kaart. Hierbij kunt u denken aan inkomende links en reviews. Daarnaast identificeren we mogelijkheden om uw autoriteit verder te verbeteren.

Usability analyse

Hier wordt gekeken naar technische SEO-aspecten die te maken hebben met het gebruiksgemak van de website. Bijvoorbeeld of de website goed werkt op mobiele apparaten en of de laadtijd van de website niet te traag is.

Lokaal & internationaal

Als het relevant is voor uw bedrijf, onderzoeken we ook mogelijkheden op het gebied van lokale SEO en/of internationale SEO. Dit omvat het optimaliseren van Google My Business of landspecifieke targeting.

SEO strategie

Na het uitvoeren van de analyses hebben we inzicht in de kansen en obstakels voor uw website. Om de resultaten van de SEO campagne goed te kunnen meten, is het belangrijk dat de juiste tools worden ingesteld. Hiervoor zorgen wij ervoor dat onder andere Google Search Console en Google Analytics goed worden ingesteld.

In maandelijkse sprints werken we aan het oplossen van obstakels en het verbeteren van uw website. Daarnaast optimaliseren we de campagne en spelen we in op kansen om meer groei in organisch verkeer te realiseren.

+122 snelgroeiende bedrijven vertrouwen op brandocean

Niemand kan ons beter omschrijven dan de klant zelf.
"Wij hebben vrij vroeg in het stadium van ons bedrijf gekozen deze taken uit te besteden zijn meer dan tevreden met de geboekte resultaten en plannen die we steeds samen maken voor de toekomst."
"De absolute ‘hands on’ mentaliteit van brandocean bevalt ons meer dan uitstekend. Elke maand worden de ‘next steps’ besproken en lijkt het alsof zij werkzaam zijn bij ons. 24/7, niks is ze te gek."
"Sinds onze samenwerking zijn wij explosief gegroeid en dat uit zich met name in onze omzetgroei van 267% in 2020. Wij zijn van plan om te blijven werken met brandocean"
"De mensen die bij brandocean werken zijn enthousiast, kunnen altijd snel schakelen en meedenken/bedenken van leuke campagnes die aansluiten bij onze bedrijfsfilosofie. Ik kan ze iedereen aanraden, we zijn zelf al jaren trouwe klant."
"Als je opzoek bent naar een partij die je aan de hand kan meenemen in de wondere wereld van het online spectrum is brandocean de perfect partij."
"Top service en resultaat! Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
"Afgelopen 2 jaar een intensieve en duurzame relatie opgebouwd met brandocean. Vanaf dag 1 voelt de samenwerking alsof we collega’s zijn."
"Zeer betrokken, resultaatgerichte manier van werken en hoog performance level. Als ik een zesde ⭐️ kon geven als waardering dan hadden ze die zonder enige twijfel gekregen!"
"Uitstekende communicatie en behulpzaamheid om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen op het gebied van social advertising en content creatie!"
""Aanvraag gedaan voor de ontwikkeling van een nieuwe website en binnen een week ontving ik de eerste concept pagina`s al met een super design.  Door het persoonlijke contact worden wensen en behoeftes direct vertaald naar de nieuwe website."