We ontwerpen en bouwen websites, shops, interactives, merken en identiteiten.

We zijn analytisch én we zijn creatief. We laten ons hart spreken én zorgen voor meetbaar resultaat. Door het complexe simpel te maken. Door verder te vragen en nieuwsgierig te zijn. Wij zijn het digital design agency dat durft te kiezen.

icon branding

Branding

Merken zijn al 10 jaar het uitgangspunt van alles wat we doen bij brandocean. We zijn ervan overtuigd dat een sterk merk voelbaar moet zijn in alles wat je levert, doet en zegt.

icon e-commerce

E-commerce

E-commerce is een speciale tak van sport: resultaatgericht, analytisch én creatief. Brandocean heeft ruime ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van grote en kleine webshops.

icon design

Design

Ontwerp en techniek zijn 1 in de digitale wereld. Doordat design en development helemaal zijn geïntegreerd maken we optimale user experiences.

icon marketing

Marketing

Digital marketing is een speciale tak van sport: analytisch en resultaatgericht. Samen met onze klanten realiseren we optimale gebruikers ervaringen en forse conversieverbeteringen.

Google SVG Logo
Wordpress SVG Logo
Shopify SVG Logo
Adobe SVG Logo
Cloudflare SVG Logo
Webflow SVG Logo
Klaviyo SVG Logo
Mailchimp SVG Logo
Stripe SVG Logo
Figma SVG Logo

Designers en engineers. Storytellers en strategen. Data analisten en developers. Brandocean is een digital design agency.

We ontwerpen en bouwen websites, shops, interactives, merken en identiteiten.

icon branding

Branding

Als duidelijk is wie je klanten zijn, welke producten en diensten je aan de man brengt en wat je merk inhoudt, is het tijd om jouw merk van een scherpe positionering te voorzien. Een goede positionering bepaalt bij welke categorie het product of de dienst hoort, maar ook wat jouw aanbod onderscheidend maakt ten opzichte van de concurrentie.

icon e-commerce

E-commerce

Een webwinkel heb je in de eerste plaats om te verkopen. Door onze uitgebreide ervaring bij het ontwerpen en bouwen van goed converterende webshops kunnen we je adviseren welke functies bij je business en je assortiment passen, en die zullen bijdragen aan de verkoop. Waar maak je het verschil? We zullen altijd op zoek gaan naar onderscheid.

icon design

Design

We ontwerpen niet alleen hoe een website of app werkt, we bepalen ook een online merkgevoel. Animaties, interactie, tone of voice vormen allemaal een indruk. Soms passen we daarbij een bestaande huisstijl toe, soms ontwikkelen een nieuwe visuele identiteit. Uiteraard digital first.Uiteraard digital first. Merken zijn ons uitgangspunt en we nemen merkstrategie altijd serieus.

icon marketing

Marketing

Wanneer je website live staat, begint het eigenlijk pas. De bezoekers gaan interacteren met jouw product. Om ervoor te zorgen dat zij een optimale gebruikerservaring hebben én je resultaten boekt is het belangrijk om te meten. En bij te sturen waar nodig. Ons data-team werkt nauw samen met onze designers, developers en onze klanten. We leveren verschillende diensten op het gebied van digitale marketing.